Moestuin en creaties

Moestuin en creaties

Over het blog

Mijn naam is Esther Pelsma
Ik ben eind 2015 gestart met mijn moestuin waar ik groeten, fruit en bloemen kweek.
Met mijn blog wil ik jullie op de hoogte houden over alles wat ik mee maak op mijn tuintje.
Van zaaien tot oogsten....van hard werken tot ontspannen.
Ook schrijf ik op mijn blog over creaties die ik maak....van het verwerken van oude spulletjes tot iets nieuws, werken met materialen uit de natuur tot knutsels voor kinderen.

Wilgentenen

MoestuinPosted by Esther Pelsma Tue, March 01, 2016 17:44:03
Met wilgentenen kan je leuke dingen maken uiteraard worden wilgentenen gebruikt voor het maken van manden maar ik heb ze gebruikt om een hekje te maken en een toegangsboog tot de tuin.

Ik heb de wilgentenen gevlochten door het bestaande hekje....
Nu ziet het er zo uit....Het ziet er een stuk mooier uit, ook handig om te gebruiken als je minder inkijk wil en het is de ideale plek voor vogeltjes om zich te verschuilen of in te nestelen. Je kan ook met de afgesnoeide takken een "muurtje" maken door de takken te stapelen tussen paaltjes.
Ook heb ik van de wilgentenen een boog gemaakt deze takken zijn in de grond geplaatst en daarna in elkaar gevlochten om de juiste hoogte te verkrijgen. Doordat de takken in de grond staan zullen ze weer overnieuw uit gaan lopen, dus wel snoeien en over nieuw in elkaar vlechten om de goede maat en vorm te behouden!  • Comments(0)//blog.jobina.nl/#post15