Moestuin en creaties

Moestuin en creaties

Over het blog

Mijn naam is Esther Pelsma
Ik ben eind 2015 gestart met mijn moestuin waar ik groeten, fruit en bloemen kweek.
Met mijn blog wil ik jullie op de hoogte houden over alles wat ik mee maak op mijn tuintje.
Van zaaien tot oogsten....van hard werken tot ontspannen.
Ook schrijf ik op mijn blog over creaties die ik maak....van het verwerken van oude spulletjes tot iets nieuws, werken met materialen uit de natuur tot knutsels voor kinderen.

Zaaien

MoestuinPosted by Esther Pelsma Tue, March 15, 2016 20:47:20
Ja het zaaien is begonnen! Ik zaai verschillende zaden thuis voor, het is lekker warm in huis en met een beetje water en wat aandacht gaat dat prima! Soms een beetje te goed zo ben ik veel te vroeg (enthousiast) begonnen met het zaaien van pompoenen (ik heb ze nu maar in de garage gezet, kouder en dan groeien ze minder snel) ik weet nu dat je pompoenen laten moet zaaien. De artisjokken komen ook prima op maar de klokwinde doet er blijkbaar langer over om te ontkiemen want daar gebeurt nog niks.
Met de tomaten ( wel de tijd om nu te zaaien! het duurt zo'n 8 weken voor deze ontkiemen) iets nieuws aan het proberen (gezien op internet) een plakje tomaat in de aarde gelegd, nu maar wachten op het eerste blaadjesmiley ook maar tomaten zaad gekocht en gezaaid voor als het probeersel niet lukt.
Nog tips of leuke idee├źn voor mij als beginnende moestuinder over het zaaien? ik hoor het graag! Plaats een reactie!  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Claudia Thu, March 24, 2016 19:47:07

Super leuk en informatief artikel!