Moestuin en creaties

Moestuin en creaties

Over het blog

Mijn naam is Esther Pelsma
Ik ben eind 2015 gestart met mijn moestuin waar ik groeten, fruit en bloemen kweek.
Met mijn blog wil ik jullie op de hoogte houden over alles wat ik mee maak op mijn tuintje.
Van zaaien tot oogsten....van hard werken tot ontspannen.
Ook schrijf ik op mijn blog over creaties die ik maak....van het verwerken van oude spulletjes tot iets nieuws, werken met materialen uit de natuur tot knutsels voor kinderen.

Herfst

Natuur/BloemenPosted by Esther Pelsma Mon, September 07, 2015 15:00:07
O heerlijk hoor de herfst staat voor de deur......ja ik weet het de meeste mensen willen nog geen afscheid nemen van de zomer maar de herfst heeft zoveel mooie dingen te bieden! Mooie vruchten, bessen...de natuurlijk is op zijn mooist in dit jaargetijde.
We gaan het binnen weer gezellig maken .. kaarsjes aan...heerlijk!
Ik ben vast begonnen met het gezellig maken.

Kalebassen als decoratie. Bij ons in de buurt op verschillende plekken te koop niet duur en erg decoratief zowel binnen als in de tuin. Binnen leg ik er wel altijd even een bordje onder want meestal blijven ze heel lang goed maar ze kunnen ook zo maar in eens gaan rotten en het is zo vervelend als je te laat de vlekken op je kastje vind.

En als decoratie heb ik op mijn salontafel een dienblad staan met verschillende kleine vaasje waarin onder andere dahlia's, zonnehoed en verschillende bessen zitten.

Dus om arm de herfst ga naar buiten en geniet van al het moois wat de natuur te bieden heeft!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.