Emmyjobina

Emmyjobina

Mijn Blog

Beauty
Fashion
Lifestyle

Review Essence lipgloss

BeautyPosted by Emmy Wed, August 13, 2014 17:19:24

Review: Essence lipgloss xxxl shine

Deze lipgloss heb ik voor mijn verjaardag gekregen een super mooie rode tint. Voor de zomer vind ik dit een heel mooi kleurtje niet te opvallend en ook niet te licht. De naam zegt het al het is een hele glimmende lipgloss. Zelf hou ik van mat maar glimmend vind ik ook wel weer leuk. Het is een doorschijnende lipgloss met een rode ondertoon.

Foto van de lipgloss:

Ik vind dit een lipgloss die je makkelijk op kan doen als je op het strand ben als je uit het water komt maar er toch iets mooier uit wilt zien . Het is ook een mooie lipgloss die je kan gebruiken om over een andere lipstick kan aan brengen om meer glans te maken ook blijft je lipstick dan langer zitten. Je kan deze lipgloss dus voor van alles gebruiken.

Foto van de lipgloss op mijn hand:

Zoals ik al zei is deze lipgloss erg doorzichtig maar mooi!!!! Maar ik zou deze lipgloss vaak dragen denk ik voor een dagje thuis het is nummer 27 en heet JUST ME AND MY LIPGLOSS

Foto lipgloss:

Ik vind een hele mooie lipgloss en naturel je houdt er van of niet ik persoonlijk wel. Zelf is dit een hele goedkope lipgloss en ik kan je hem zeker aanraden!!!!

Te koop bij de kruidvat