Emmyjobina

Emmyjobina

Mijn Blog

Beauty
Fashion
Lifestyle

opgemaakt #1

BeautyPosted by Emmy Sun, April 26, 2015 14:26:28

Dit word mijn eerste opgemaakte producten!! Deze keer zitten er veel van mijn vaste favoriete bij maar ik ben niet over alles zo blij!!

Het eerste product is zeker een favoriet dit is een perfecte reiniger voor de huid en hij haalt make up goed weg. Soms hoor ik van mensen dat ze elke maand z'n grote fles opmaken nou ik doe er erg lang mee!!

Ook deze gebruik ik al erg lang het is ook de perfecte kleur en ik ben erg licht dus dat is een wonder!! Hij blijft niet 16 uur zitten zoals die beloofd maar hij houdt het wel een hele werkdag uit en daar ben ik erg blij mee. Hij kost ook maar 2,60!

En ook dit is een favoriet deze watjes gebruik ik al super lang ze zijn niet super speciaal maar wel erg fijn. Ze komen van kruidvat dus zijn ook lekker goedkoop!!

Deze deodorant vind lekker ruiken maar aan de anderen kant hou ik meer van een deo met wat meer geur ik weet niet wat ik hier van vind!!

Over deze shampoo die super goedkoop is hoorde is super veel goeds! Ik heb hem aangeschaft maar vind hem niet zo fijn zelf totaal niet fijn. Hij maakte mijn haar gewoon vet ik zou deze zeker niet opnieuw kopen!!

Ik vind de shower gel on zettend fijn deze is zeker aan te raden!!

en dit was het dan weer bedankt voor het lezen!! <3