Emmyjobina

Emmyjobina

Mijn Blog

Beauty
Fashion
Lifestyle

dislikes :(

BeautyPosted by Emmy Thu, July 30, 2015 16:28:31

Vandaag een iets minder vrolijk review ik schrijf vandaag over mijn dislikes van het moment. Laten we snel beginnen!! <3 <3


Ik heb vier producten voor jullie klaar staan. Een BB cream, oogshaduw palette, lippenbalsem en een blush. Ze zijn allemaal budget.

Ik begin met deze blush van de collectie uit februari. Hij heeft amper pigmentatie en je ziet hem helemaal niet op je gezicht. Ik vond het erg jammer want ik vond hem er zo leuk uit zien!

Dit is de kleur ze hebben ook nog een knal roze maar die vind ik persoonlijk niet zo mooi.

Dan deze lippenbalsem van Hema ze hebben hem ook in een matte versie ik heb gehoord dat die mooier is maar deze trekt erg in de lijntjes. de kleur is echt niet mooi en flets het is nummer vijf. Ik ga die matte nog wel een keer uitproberen maar deze is het echt niet.


Hij is al gebruik dus is niet meer zo mooi maar dit is de kleur lijkt hier op de foto mooier dan dat die in het echt is.

Als derde deze BB cream een voordeel is dat die lekker licht en goedkoop is. Alleen dekt die helemaal niet en merk ik niks van dat 5 in 1 gedoe. Ik vind hem dat kleine beetje geld niet waard.


En ook de dop wordt na drie keer gebruiken helemaal vies. De BB cream droogt er droogt en klonterig op. De foto is niet heel mooi door het licht maar dit is een pallette van action. Ik heb er zelf twee en de pigmentatie is prima voor een action product dan. Maar hij korrelt erg af waardoor ik zo pen hem geraakt dit heb ik dan ook in het anderen pallette.

Dit zijn de kleuren alle kanten kan je er mee op in die ene blauwe kleur raak ik al bijna pen na een keer gebruiken. Moet je na gaan. Dit was het voor deze keer baii! <3 <3