Emmyjobina

Emmyjobina

Mijn Blog

Beauty
Fashion
Lifestyle

mac please me

BeautyPosted by Emmy Sat, September 12, 2015 17:37:44
hallo allemaal vandaag review ik een Mac lipstick! Please me review ik de lipstick die iedereen zo fijn vind dus ga vandaag kijken wat ik er van vind kijk vooral mee! smileyDe lipstick wordt geleverd in een mooie doosje daar heb ik al een zwak voor! Ik heb de lipstick bij douglas gekocht voor 19,50 zal jij het er voor betalen? :)
De kleur is licht oud roze. Anderen mensen vinden hem meer knallend en anderen een nude kleur ik vind het oud roze maar dat verschild per persoon de lipstick is mat dus blijft lang zitten. Meestal zijn matte lipstick erg droog maar dat is deze zeker niet.
De verpakking is zo als elke mac lipstick in kegel vorm. Dat ziet er erg leuk uit is weet meteen welke lipsticks van mac zijn.
Nog een plus punt de lipstick ruikt heerlijk een beetje vanille achtig heel lekker. Een tip voor als je de lipstick wel iets te droog vind doe er mannen lippenbalsem onder die zijn mat zie je dus niet maar voelt super zacht deze mac lipstick hecht mooi op de lippenbalsem!
De pigmentatie is super goed en mooi! ik heb er niet meer over te zeggen dan dat deze lipstick geweldig is! :)

bedankt voor het lezen ik hoop dat je het leuk vond!
laat hier beneden in de reacties achter wat jou favoriete lipstick is en dat hoop ik je de volgende keer weer te zien op mijn blog xoxxox Emmy

instagram: ejobina
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Esther Sat, September 12, 2015 19:32:22

Super!