Emmyjobina

Emmyjobina

Mijn Blog

Beauty
Fashion
Lifestyle

ultime favorites

BeautyPosted by Emmy Sat, September 12, 2015 18:04:18
vandaag zet ik mijn favorite producten ever maar weer eens ik het zonnetje laten we snel beginnen! smiley
Deze producten gebruik ik al super lang en nog steeds met plezier! de kwast kocht ik bij DA de lippenbalsem in een klein winkeltje in de stad en de rest kan je gewoon bij Kruidvat halen!
Ik begin met een oogschaduw basic dit product gebruikte ik nooit maar sinds ik deze heb blijft maar oogschaduw veel beter zitten en is de kleur van de oogschaduw intenser! En hij kost zo ongeveer maar 2 euro! :)
Hij bedenkt ook de meeste vlekjes op je oogleden en heeft een nude kleurtje love it!
Ik ben al heel erg lang opzoek naar de goede betaalbare dagcreme en ik heb hem gevonden! kost ongeveer 3 euro en is van Kruidvat eigen merk nooit gedacht dat ik deze fijn zo vinden! :)
De creme zelf is wit niet heel dik maar ook niet te dun net goed. Je doet super lang met een potje want heb maar weinig nodig per keer! :)
Dan deze lippenbalsem van EOS de gene die ik review is wat droger dan anderen omdat er SPF in zit tegen de zon super fijn voor de zomer. de verpakking is rond net als de lippenbalsem zelf.
deze EOS lipbalm is dus in de vorm van een rondje super schattig en weer is wat anders. Het rondje brengt perfect aan op je lippen waardoor het super snel werkt. :)
Over deze kwast heb ik een apart review geschreven dus wil je hier meer info over klik dan op deze link:

http://emmy.jobina.nl/#post10

Ook dit is zo'n product dat ik nooit gebruikte maar echt super fijn is mijn make up ziet er meteen veel mooier uit en blijft er langer door zitten!


Dit was het dan laat hieronder jou favo product onder en dan hoop ik je de volgende keer weer te zien!

instagram: ejobina


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Louisa Tue, September 29, 2015 22:00:24

Super ga alles kopen!!!

Posted by Esther Sat, September 12, 2015 19:30:32

Ga zeker de dagcrème proberen bedankt voor de tips!