Emmyjobina

Emmyjobina

Mijn Blog

Beauty
Fashion
Lifestyle

Dove producten!

BeautyPosted by Emmy Wed, July 29, 2015 16:29:41

Hallo allemaal vandaag heb ik een review van drie producten van dove die ik graag en veel gebruik. Deze producten kon je ook winnen bij de postcodeloterij in een pakket ik ben er dol op en heb ze al een paar keer opnieuw gekocht laten we snel beginnen!! <3

Dit zijn de drie producten. Een beauty cream bar ( een zeep), een herstelede shampoo en een verzorgende bodywash. Deze producten zijn alle maal extra zacht waar dove ook om bekend staat. Ook zijn ze vernieuwd ze waren heel simpel en niet zo special. Maar ik vind ze nu veel beter en gebruik ze dagelijks ( als ik geen anderen producten test) .

Ik begin met de verzorgende bodywash deze is super zacht op de huid. Meestal hoef ik na deze gebruikt te hebben ook geen bodylotion te gebruiken. Hij ruikt naar de originele dove geur die ik echt super lekker vind ruiken. En volgens mij iedereen wel!

En dan nu de shampoo deze moet herstellend zijn dit merk ik niet echt maar daar ben ik juist blij mee. Ik hou persoonlijk niet zo van een zware shampoo omdat mij haar zelf ook dik en zwaar is. Hij is erg basic je moet er niet te veel van verwachten maar ik vind hem erg veel en gewoon goed zijn werk doen!


En als laats het zeepje. In het zeepje zit het patroon van een vogel. Deze gebruik in bad voor mijn benen ik vind zeepjes gewoon niet fijn voor mijn hele lijf elke dag dan gebruik ik liever een schuim! Dit was het weer voor deze keer baii baii!! <3 <3


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.